miercuri, 28 ianuarie 2009

Cele mai in voga bauturi pentru 2009

Daca vrei sa-ti potolesti setea, ai mai multe optiuni decat in 2008. Iata cateva bauturi non-alcoolice la moda pentru anul care vine.

Ani de-a randul ai avut de optat intre sucuri de fructe,cafea, sucuri acidulate sau lapte. Astazi ai o intreaga arie din care poti alege: bauturi energizante, ape aromate, bauturi vitaminizate si ceaiuri de toate sortimentele. Ca si cum nu ar fi suficient, noi bauturi apar pe rafturile magazinelor zilnic.

Care sunt noile trenduri in ale bauturilor pentru anul 2009?

Consumul de bauturi soft se va reduce
Au fost ele in trecut cele mai consumate, dar popularitatea lor este in scadere, datorita efectelor negative pe care le au asupra sanatatii. Vanzarile de bauturi soft se preconizeaza ca vor scadea pana la 1% pana in anul 2011.

Ceaiul va continua sa creasca in popularitate
Desi ceaiul a fost dintotdeauna o bautura mai populara decat apa in anumite zone ale lumii, abia acum a inceput sa devina populara si la noi datorita beneficiilor asupra sanatatii. Vanzarile de ceai vor continua sa creasca rapid in 2009.

Apa la sticla
In ciuda stirilor surprinzatoare cum ca apa la sticla nu este cu nimic mai presus decat apa de la robinet, ea continua sa fie bautura cea mai populara pentru a-ti potoli setea dupa o munca asidua la sala sau o optiune pentru a te racori cand esti cu masina. Daca vrei ceva mai sanatos,apele vitaminizate vor continua sa atraga interesul celor insetati.

Bauturile naturale energizante
Desi in ultima vreme au primit publicitate negativa, datorita continutului mare de cofeina, vanzarile de bauturi energizante vor continua sa creasca. Rata lor de vanzare va fi moderata la consumatorii interesati de bauturile alternative vitaminizate natural, cum ar fi sucurile din fructe naturale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu